in

De 4 beste telefoonhouders voor in de auto

Goede telefoonhouders voor in de auto is een belangrijke accessoire. Dit bespaart je heel veel bekeuringen omdat je niet met je telefoon in de hand zit tijdens het autorijden. En als je daar een goede 2 din autoradio bij hebt kun je gemakkelijk je telefoon bedienen tijdens het autorijden. Wij hebben diverse telefoonhouders geprobeerd en zullen je hieronder de 5 beste telefoonhouder beschrijven.

Wat is een telefoonhouder?

Iedereen weet tegenwoordig wel wat een telefoonhouder is. Maar om het nog even uit te leggen, een telefoonhouder heb je vaak nodig wanneer je in de auto zit. Iedereen weet dat het tegenwoordig in Nederland verboden is om niet handsfree te bellen. Daarom zijn er fabrikanten geweest die een telefoonhouder hebben uitgevonden. Een telefoon houder is niets anders dan een houder waar je je telefoon in kan klemmen zodat je je telefoon niet meer vast hoeft te houden als je aan het rijden bent.

Een telefoonhouder zorgt er voor dat je geen dure bekeuring meer krijgt. De hoogte van een een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden kan oplopen tot wel 250 euro. Dit is natuurlijk zonde van je geld. Daarom is het belangrijk dat je een telefoonhouder gebruikt in de auto.

Maak gebruik van een smartphone houder tijdens het rijden.

Door gebruik te maken van een smartphone houder zorg je voor extra veiligheid tijdens het rijden. Een goede telefoonhouder zorgt ervoor dat je in een oogwenk de nodige informatie ziet. Zo kunt u zich de rest van de tijd op de weg concentreren. Auto smartphone houders zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een beugel gemonteerd op een voorruit of een model gemonteerd op een dashboard. Daarnaast zijn er systemen die in de ventilatieroosters van het dashboard schuiven of in bekerhouders zitten. Sommige telefoonhouders kunnen op verschillende manieren worden bevestigd.

De 5 beste telefoonhouders voor in de auto

Hieronder zullen wij een aantal goede houders voor uw smartphone bespreken. Hierbij letten wij op de beste prijs, veiligheid, en hoe makkelijk je een telefoonhouder kunt monteren op uw vooruit of dashboard.

iMoshion Universele telefoonhouders Auto

Met deze telefoonhouder van iMoshion reis je vaak probleemloos met de auto. Bevestig uw telefoon gewoon aan de houder en pas deze naar wens aan. De ventilatieroosterhouder is eenvoudig te bevestigen aan het ventilatierooster van elke auto. Hij draait 360 graden en biedt de ideale kijkhoek.

 • De houder kan eenvoudig aan het ventilatierooster worden bevestigd
 • Voor optimaal zicht kan de houder 360 graden worden gedraaid.
 • Biedt compatibiliteit met alle smartphones.
 • De binnenkant van de houder is bekleed met een beschermende laag om telefoons krasvrij te houden.
 • Het wordt geleverd met een one-touch-mechanisme waarmee je de telefoon in één klap uit de houder kunt halen.
 • Elke telefoon tussen 55 mm en 100 mm breed kan deze case gebruiken.

De prijs: € 16,95,- Bekijk deze telefoonhouder


R2B Telefoonhouders geschikt voor ventilatierooster

Voorkom boetes met deze telefoonhouder die op de meeste ventilatieopeningen kan worden gemonteerd. Maakt zorgeloos gebruik van smartphones tijdens het rijden mogelijk en belemmert het zicht waarmee bestuurders normaal gesproken hun voertuigen bedienen niet. Deze compacte autohouder kan op de meeste ventilatieopeningen worden gemonteerd, waardoor hij ideaal is voor handsfree navigatie of Flitsmeister.

Deze telefoonhouder is geschikt voor telefoons met een breedte van 6,2 tot 8,5 centimeter, inclusief eventuele beschermhoes.

Een smartphonehouder die praktisch en effectief is.

Deze draagbare telefoonhoes geeft je het vertrouwen dat je telefoon gemakkelijk aan je handgreep kan worden bevestigd. Met deze houder hoeft dat niet! Je zet de ontluchtingstelefoonhouder vast met een veer om vallen te voorkomen. De onderkant van de autotelefoonhouder is open, waardoor je je telefoon tijdens het rijden kunt opladen.

De prijs: 12,95,- Bekijk deze houder


WEGMAN Telefoonhouder Met Zuignap.

Gebruik je je smartphone altijd als gps tijdens het rijden? Of houdt u hem liever binnen handbereik zonder uw veiligheid achter het stuur in gevaar te brengen?

Wegman biedt een veelzijdig ontwerp met zuignap en telefoonklem voor hun universele telefoonhouder. Deze houder kan elke smartphone veilig vasthouden dankzij de revolutionaire zuignap en klem. Het compacte ontwerp van de houder belemmert het zicht van de bestuurder niet dankzij de nieuwste technologieën die bij de constructie zijn gebruikt.

De telefoonhouders van Wegman blijven stevig op je voorruit zitten dankzij de 3M-gel die bij elke houder wordt meegeleverd. Dit was niet mogelijk met andere telefoonhouders die je eerder hebt gebruikt. Gel zorgt ervoor dat de smartphone zelf stevig op zijn plaats blijft zitten, zodat hij niet uit de houder valt. Deze lijm is ook gemakkelijk te verwijderen en te wassen om een ​​schoon dashboard te behouden.

De prijs: € 14,95,- Bekijk deze houder


Wegman Telefoonhouder met QI Draadloze Oplader.

De Wegman Car Phone Holder laadt telefoons draadloos op via een QI & MagSafe oplader. Dit nieuwe model beschikt over ingebouwde magneettechnologie die smartphones razendsnel oplaadt. U kunt de GSM-houder ook op het dashboard, de ventilatieopeningen of het raam van uw auto bevestigen. Smartphones gebruiken infraroodsensoren die in het apparaat zijn ingebouwd om zichzelf automatisch in een houder te stabiliseren.

Steeds meer automobilisten kiezen de Wegman Phone Holders als hun favoriete keuze.

 • Deze draadloze oplader beschikt over QI-certificering voor snel opladen zonder risico op schade.
 • Deze telefoonhouder past op bijna elke smartphone.
 • Wordt geleverd met een USB-C-kabel en autolader
 • Werkt met MagSafe en andere oplaadprotocollen
 • Dit autoaccessoire kan worden bevestigd aan de voorruit, het dashboard of ventilatierooster.
 • Hij is zowel in lengte als in hoogte verstelbaar.
 • Dit high-end en modern ogende item staat perfect in elke auto.

De prijs: € 39,95,- Bekijk deze telefoonhouder.

Wanneer bovenstaande telefoonhouders voor de auto niet geschikt zijn voor uw wensen, kunt u altijd nog alle houders bekijken die er zijn. De goedkoopste telefoonhouder voor in de auto begint bij 3 euro.

Of bekijk hier alle telefoonhouders!
Ruitensproeier vloeistof

De beste ruitensproeier vloeistof voor uw auto

Accu

wat is een goede auto accu?